Ochrana osobních údajů

Při vyplňování formuláře na stránkách www.arktis-servis.cz poskytujete své osobní údaje dle ustanovení § 4 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Vladimír Šindelka - Arktis servis si uvědomuje důvěrnost vašich osobních údajů a působnost zákona o ochraně osobních údajů. 

Prohlášení Vladimír Šindelka - Arktis servis k ochraně osobních údajů
Společnost Vladimír Šindelka - Arktis servis zpracovává osobní údaje osob zaregistrovaných prostřednictvím webových stránek www.arktis-servis.cz, jakožto i všechny údaje získané z dotazníků a anket, a to po dobu neurčitou, do odvolání souhlasu daného každou zaregistrovanou osobou. Osoby poskytující informace berou na vědomí, že svůj souhlas mohou kdykoliv písemně odvolat a Vladimír Šindelka - Arktis servis údaje zlikviduje.

Společnost Vladimír Šindelka - Arktis servis, jako provozovatel stránek www.arktis-servis.cz tímto informuje subjekty poskytující informace, že veškeré údaje získané výše uvednými způsoby považuje za vysoce důvěrné a použije je pouze pro vlastní potřebu ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů ke zlepšení svých služeb a k marketingovým účelům společnosti Vladimír Šindelka - Arktis servis Vaše osobní údaje nebudou bez Vašeho souhlasu poskytnuty jiné společnosti.
 

© Copyright 2008 - 2014 Klimatizace Arktis servis | webdesign ManoloDesign
Všechna práva vyhrazena. Fotografie a jiné materiály uveřejněné na tomto webu jsou majetkem firmy Arktis servis - klimatizace.
Jejich kopírování a následná distribuce je povolena pouze se souhlasem majitele.

Mapa stránek | Prohlášení o přístupnosti | Ochrana osobních údajů

Další odkazy | Moderní tepelná čerpadla uspoří statisíce | Zkuste tvorba webových stránek od AiVision | Vyrábíme a instalujeme bazény - vždy za super ceny | Instalujeme sekční průmyslová a garážová vrata od známého výrobce | Pro jedinečnou čistotu - centrální vysavače pro všechna použití | Pro zachycení vod vyrábíme jímky,plastové jímky i na zakázku | Modulární eshop zaručí úspěch | Moderní centrální vysavače pro zdraví | Výhodná rekuperace tepla,rekuperace vzduchu do Vašeho domu | Partneři | Výměny webů | Další výměny